Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Karlstadsbuss slocknar och Värmlandstrafik byter kostym

Snart slocknar Karlstadsbuss på nätet och Värmlandstrafik har bytt kostym.

I slutet av månaden släcks Karlstadsbuss ner. Värmlandstrafik har redan bytt kostym. Karlstadsbuss är sedan 2019 en del av Region Värmland och varumärket Värmlandstrafik, vilket innebär att Karlstadsbuss webplats och facebooksida i dagarna släcks ner. Inför förändringen har Värmlandstrafik bytt kostym på sin hemsida varmlandstrafik.se.

Där hittar kunderna nu all tidtabeller för kollektivtrafiken i Värmland redan på reseplaneraren på startsidan, både när det gäller den regionala trafiken och stadstrafiken i Karlstad som tidigare körts under namnet Karlstadsbuss.

Taggat som: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2024 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)