Sveriges bästa magasin om kollektivtrafik och bussbranschen

Nu kan alla hitta bussen på Gotland

BussappLagom till Almedalsveckan lanseras nu en app  om visar var på Gotland just din buss är och när den kommer till din busshållplats. Var E bussen, som appen heter, kan laddas ner från AppStore eller GooglePlay och visar var regionens bussar är i realtid.

Om några dagar drar Almedalsveckan igång och till detta kommer alla turister och sommarboende. Med så många besökare på ön samtidigt kommer kollektivtrafiken att utnyttjas för fullt. För många resenärer blir det en stor hjälp att få alla busstider och busslinjer direkt i mobilen.

Det är Lundaföretaget Trivector som tagit fram en gratisapp för Android och iPhone/iPad som hjälper resenärer att hålla koll på var regionens bussar är i realtid. Tjänsten finns sedan i höstas i Karlstadområdet och förväntas bli tillgängligt för Uppsala, Dalarna och Luleå senare i år.

Share Dela

Taggat som: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Bussmagasinet
rss Artiklar(RSS) rss Kommentarer (RSS)